Piirilevyn merkinnöistä ei selviä, mikä tulevista GeForce-sarjan malleista on kyseessä, mutta se on varustettu kahdeksalla muistipiirin juotospaikalla, mikä viittaa 256-bittiseen muistiväylään.

NVIDIA valmistelee parhaillaan seuraavan sukupolven näytönohjaimia julkaistavaksi. Oletettavasti Turing-koodinimelliset GeForce 11 -sarjan näytönohjaimet julkaistaan todennäköisimmin 20. elokuuta Gamescom-messujen yhteydessä pidettävässä GeForce Gaming Celebration -tapahtumassa.

Kiinalaisen Baidun kautta nettiin on vuotanut nyt kuva NVIDIAn tunnistamattomasta piirilevystä, jonka voidaan olettaa kuuluvan jollekin GeForce 11 -sarjan näytönohjaimelle. Piirilevyltä löytyy mallimerkintä PG-180 ja pidempi koodinimirimpsu 180-1G180-DAAA-A02. Verrokiksi Titan V -näytönohjaimen vastaava koodirimpsu on 180-1G500-DAAB-E00 ja GTX 1080 Ti:n 180-1G611-DAAA-A00 (ja mallinimi PG-611).

Piirilevyllä on paikat kahdeksalle muistipiirille, mikä tarkoittaa käytännössä varmasti 256-bittistä muistiväylää. Näyttöliitinvalikoimassa ei ole enää lainkaan juotospaikkoja DVI-liittimelle, vaan paikat löytyvät neljälle DisplayPort-liittimelle, joista yhteen voi DisplayPortin sijasta asentaa HDMI-liittimen ja toiseen ilmeisesti hiljattain esitellyn VirtualLink-liitännän. Näytönohjainten väliselle liikenteelle löytyy yksi NVLink-liitäntä, kun Titan V:ssä niitä on kaksin kappalein. Lisäksi NVLink-liitäntä on käännetty peilikuvaksi aiempaan nähden.

Piirilevy on varustettu juotospaikoilla 10-vaiheiselle virransyötölle. Lisävirtaa näytönohjaimelle syötetään yhdellä 8- ja yhdellä 6-pinnisellä PCI Express -lisävirtaliittimellä.

Lähde: Baidu

This site uses XenWord.
;