NVIDIAn uudet GeForce-ajurit sisältävät Game Ready -leimat uudelle Call of Duty: Black Ops 4:lle, SoulCalibur VI:lle ja Gripille.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 416.34 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön Kepler-arkkitehtuuriin perustuvia tai sitä uudempia näytönohjaimia.

GeForce 416.34 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat viralliset Game Ready -leimat Call of Duty: Black Ops 4:lle, SoulCalibur VI:lle ja Grip:lle. Ajurit tukevat myös WDDM 2.5:ttä ja DirectX 12:n Shader Model 6.3:a varmistetusti ainakin Pascal-sukupolvella. Tällä hetkellä ei ole saatavilla dataa vanhempien Maxwell- tai Kepler-sukupolvien tilanteesta. Tuki WDDM 2.5:lle ja Shader Model 6.3:lle oli kuitenkin ilmeisesti mukana ja yhtiön edellisessä ajurijulkaisussa.

NVIDIAn uudet ajurit korjaavat aiempien ongelmia, kuten musta ruutu pelin käynnistyksessä DSR-teknologiaa käytettäessä ja pelien vihreät grafiikkavirheet, kun käytössä on HDR-tila. Ajureiden tiedossa olevien bugien listalta löytyy puolestaan esimerkiksi vilkkumisongelmat FarCry 5 -pelissä ja vanha tuttu kursorin korruptoituminen Firefoxissa tietyissä tilanteissa. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;