NVIDIAn uusissa ajureissa on mukana Game Ready -leima Battlefield V -pelille, jonka lisäksi ne korjaavat lukuisia aiempien ajureiden ongelmia.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 416.81 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat Kepler-arkkitehtuuria ja sitä uudempiin arkkitehtuuriin perustuvia GeForce -näytönohjaimia. Uudet GeForce RTX 20 -sarjan näytönohjaimet ovat tuettuja vain Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmillä.

Ajureiden merkittävin uudistus on Game Ready -leima Battlefield V -pelille. Ajureissa ei ole uusia SLI-, 3D Vision- tai 3D Compatibility -profiileita.

Ajureiden kerrotaan korjaavan edellisten ajureiden ongelmia, kuten Turing-arkkitehtuuriin perustuvien GeForce RTX 20 -sarjan näytönohjaimien korkea tehonkulutus lepotilassa usean näytön konfiguraatioilla, RTX 2080 Ti -mallilla esiintynyt HEVC-videoiden stutterointi sekä GeForce GTX 1060 -näytönohjainten ongelma, jossa näytönohjaimeen kytketty vahvistin siirtyy stereo-tilaan, jos äänentoistoa ei tapahdu 5 sekunnin aikana. Tiedossa olevia ongelmia ovat tällä hetkellä esimerkiksi RTX 2080- ja RTX 2080 Ti -näytönohjainten suorituskykyongelmat kun SLI kytketään päälle tai pois, eikä tietokonetta käynnistetä sen jälkeen uudelleen. Lisäksi G-Sync saattaa jäädä päälle pelin suljeuduttua. Voit lukea kaikista ajureiden muutoksista niiden julkaisutiedotteesta (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;