Muun muassa kattavin kustomointiominaisuuksin varustetuista R.A.T.-hiiristään tuttu Mad Catz ajautui konkurssiin edellisvuonna, mutta palasi kuluvan vuoden alussa peliin uuden omistajan turvin.

Mad Catz tuli tunnetuksi PC-markkinoilla etenkin erikoisen näköisistä R.A.T.-hiiristään, mutta se valmisti myös useita muita peliohjaimia ja muita oheislaitteita vuoteen 2017 asti, jolloin yhtiö ajautui konkurssiin. Tammikuun alussa yritys syntyi uudelleen Mad Catz Global Limited -nimisenä ja hongkongilaisomisteisena yrityksenä.

Yhtiö esitteli elokuussa täyden perheen uusia R.A.T.-hiiriä ja nyt yhtiö kertoo aloittaneensa ensimmäisten hiirten toimitukset. Ensimmäisenä markkinoille saadaan R.AT.4+, R.A.T.6+, R.A.T.8+ ja R.A.T.Pro S3.

R.AT.4+ hyödyntää PixArtin optista PMW3330-sensoria ja sen maksimi DPI on 7200. Hiiren vasemmassa ja oikeassa painikkeessa käytetään Omronin 20 miljoonalle klikkaukselle luokiteltuja kytkimiä ja hiiressä on ohjelmoitavia painikkeita yhteensä 9.

R.A.T.6+:ssa on käytössä PixArt PMW3360-sensori ja se tarjoaa maksimissaan 12 000 DPI:n. Ohjelmoitavia painikkeita on yhteensä 11 ja hiiren oikea- ja vasen painike on toteutettu 50 miljoonaa klikkausta kestävillä Omronin kytkimillä.

R.A.T.8+ noudattaa 6+:n linjaa 11 painikkeella ja 50 miljoonan klikin Omronin kytkimillä, mutta se hyödyntää PixArtin PMW3389-lippulaivasensoria, jonka maksimi DPI on 16 000.

R.A.T.Pro S3 pyrkii tarjoamaan ammattilaispelaajien tarpeisiin sopivan hiiren PMW3330-sensorilla ja kahdeksalla ohjelmoitavalla painikkeella. Hiiren vasen ja oikea painike on toteutettu 6+:n ja 8+:n tavoin 50 miljoonaa klikkausta kestävillä Omronin kytkimillä.

Kaikkia uusia R.A.T.-hiiriä yhdistää yhtiön oma Chameleon RGB -valaistus. Hiirten valaistusta ja painikkeita hallitaan Flux-hallintapaneelin avulla. R.A.T.-malliston muotokieli on tuttua edellisen Mad Catzin ajoilta ja hiiret on varustettu edelleen kattavin säätömahdollisuuksin, jotka vaihtelevat jonkin verran hiiren mallista riippuen.

R.A.T.-hiirten toimitukset aloitetaan ensin Itävallassa, Ranskassa, Saksassa ja Yhdysvalloissa, mutta yhtiö lupaa laajentaa toimitukset muuhun Eurooppaan ja loppuun maailmaan nopeasti. Yhtiö ei paljastanut hiirten hinnoitelua.

Lähde: Mad Catz

This site uses XenWord.
;