Uudet ajurit tuovat mukanaan Game Ready -leimat Fallout 76:lle, Hitman 2:lle sekä säteenseurantapäivityksen tänään saaneelle Battlefield V:lle.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 416.94 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön Kepler-arkkitehtuuria ja sitä uudempiin arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia. Turing-arkkitehtuuriin perustuvat näytönohjaimet ovat tuettuja vain Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmillä.

GeForce 416.94 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leimat Battlefield V-, Fallout 76 ja Hitman 2 -peleille. Lisäksi ajureissa on uudet 3D Vision -profiilit Fallout 76:lle (Fair) ja Hitman 2:lle (Good). Game Ready -leiman saaneista peleistä Battlefield V on saanut lisäksi tänään päivityksenä tuen DXR-rajapintaan perustuville säteenseurantaefekteille.

Ajureiden korjattujen bugien listalta löytyy tällä kertaa vain GeForce GTX 780 -näytönohjaimia vaivannut hidastelu työpöytäkäytössä. Ajureissa on myös tiedossa olevia ongelmia, kuten GeForce GTX 1080 Ti -näytönohjaimen DPC watchdog violation -virheilmoitukset useamman grafiikkapiirin kokoonpanoissa, jos emolevy hyödyntää PLX:n siltapiirejä, sekä mustaan ruutuun käynnistyvä Hitman 2, jos peli käynnistetään DirectX 11 -rajapinnalla HDR käytössä. Erikoisesti bugilistalta löytyy myös täysin sama GTX 780 -ongelma, jonka ajurit kertovat korjanneensa. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteesta (PDF).

Lataa ajurit täältä

This site uses XenWord.
;