NVIDIAn uudet ajurit lisäävät Game Ready -leiman Darksiders III -pelille ja korjaavat joukon aiempien ajureiden ongelmia.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 417.01 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön Kepler-arkkitehtuuriin ja sitä uudempiin arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia. Turing-arkkitehtuuriin perustuvat GeForce RTX -näytönohjaimet ovat tuettuja vain Windows 7- ja 10 (1709 tai uudempi) -käyttöjärjestelmillä.

GeForce 417.01 -ajureiden merkittävin uudistus on Game Ready -leima Darksiders III -pelille. Lisäksi ajureiden mukana tulee uusi tai päivitetty SLI-profiili Artifact-pelille.

Ajurit korjaavat edellisten ajureiden ongelmia, kuten maksimissaan 30 hertsin virkistystaajuuden ainakin joillain 4K-näytöillä, G-Syncin päällä pysyminen pelin sulkeutuessa ja Ansel-valokuvatilan kesken jäävät kuvat, kun kuvan resoluutio on asetettu 30 kertaiseksi tai korkeammaksi natiiviin nähden. Tiedossa olevien ongelmien listalta löytyvät puolestaan kursorin korruptoituminen tiettyjen linkkien päällä Firefox-selaimessa ja kuvan korruptoituminen korkeiden virkistystaajuuksien DisplayPort-näytöillä, kun tietokone herää unitilasta. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteesta (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;