Uudet GeForce-ajurit lisäävät Game Ready -leimat Apex Legends-, Devil May Cry 5- ja The Division II -peleille, jonka lisäksi ne laajentavat virallisesti tuettujen G-Sync Compatible -näyttöjen listaa kolmella uudella näytöllä.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 419.35 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat Kepler-arkkitehtuuria ja sitä uudempia yhtiön näytönohjaimia.

GeForce 419.35 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leimat Apex Legendsille, Devil May Cry 5:lle ja Tom Clancy’s The Division II:lle. Lisäksi ajureissa on uudet tai päivitetyt 3D Vision -profiilit Devil May Cry 5:lle (Not recommended) ja Total War: Three Kingdomsille (Fair).

Uudet ajurit lisäävät myös tuettujen G-Sync Compatible -näyttöjen listalle kolme uutta FreeSync / Adaptive-sync -näyttöä: Acerin ED273 Abidpx:n ja XF250Q Cbmiiprfx:n sekä BenQ:n XL2540-B:n. Löydät ajantasaisen listan tuetuista G-Sync Ultimate, G-Sync ja G-Sync Compatible -näytöistä GeForce.com-sivuston G-Sync Monitors -sivulta.

Tuttuun tapaan ajureissa on korjattu aiemmista löytyneitä bugeja. Korjattujen ongelmien listoilta löytyvät mm. G-Sync-näytöissä esiintyvä vilkunta, kun G-Sync- ja G-Sync Compatible -näyttöjä pidetään kloonitilassa, Apex Legendsin DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG -virheilmoitukseen kaatuminen ja Batman: Arkham Originsin PhysX-kiihdytettyjen sumuefektien ongelmat. Tiedossa olevien ongelmien listalta löytyvät puolestaan esimerkiksi Ark: Survival Evolved -pelin kaatuminen BSOD:iin, Star Citizen pelin vilkunta ja kaatuilu Turing-arkkitehtuurin näytönohjaimilla sekä vanha tuttu hiiren osoittimen korruptoituminen Firefoxissa tiettyjen linkkien päällä. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;