Uuden RTX 2080 Super -näytönohjaimen tuen lisäksi ajureissa on muun muassa Game Ready -leimat Wolfenstein: Youngblood, Wolfenstein: Cyberpilot- ja Madden NFL 20 -peleille.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 431.60 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön näytönohjaimia Kepler- (työpöytä) tai Maxwell-arkkitehtuureista (kannettavat) eteenpäin.

GeForce 431.60 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat virallinen tuki tänään myyntiin saapuneelle GeForce RTX 2080 Super -näytönohjaimelle, virallinen tuki uusille G-Sync Compatible -näytöille sekä Game Ready -leimat Wolfenstein: Youngblood-, Wolfenstein: Cyberpilot- ja Madden NFL 20 -peleille. Viimeinen mainituista peleistä saa ajureiden mukana myös SLI-profiilin.

Tuttuun tapaan ajurit myös korjaavat aiempien ajureiden ongelmia. Tällä kertaa korjattujen ongelmien listalle ovat löytäneet tiensä näytön vilkkuminen kannettaviin tarkoitetuilla GTX 1080 -näytönohjaimilla SLI-tilassa, World of Warcraft: Battle of Azerothissa satunnaisesti havaittava vilkunta sekä Windowsin ohjauspaneelista kadonnut HDR-optio. Tiedossa olevia bugeja ovat puolestaan esimerkiksi hiiren kursorin renderöintiongelmat pelaamisen jälkeen, Division II -pelin kaatuilu DirectX 12 -tilassa ja Mortal Kombat 11 -pelin satunnainen vilkunta. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;