Big O sisältää kaksi kustomoitua nestekiertoa, jotka jäähdyttävät tehokkaan peli-PC:n, Xbox One X:n ja PlayStation 4 Pron. Lisäksi kotelon etupaneelin on piilotettu Nintendo Switchille sopiva kustomoitu telakka.

Aina silloin niin yritykset kuin yksityisetkin harrastajat kokoavat erikoisia, huomiota herättäviä kokoonpanoja. Tällä kertaa asialla on Origin PC pilke silmäkulmassa nimeämällään Big O -kokoonpanolla.

Origin PC:n Big O on yhtiön omaan Genesis-koteloon rakennettu järjestelmä, joka pitää sisällään paitsi erittäin tehokkaan peli-PC:n, myös kaikki tämän hetken konsolit. Koko järjestelmä on myös nestejäähdytetty pois lukien Nintendon Switch.

Big O:n peli-PC on varustettu MSI:n MEG Z390 Godlike -emolevyllä, Intelin Core i9-9900K -prosessorilla, 64 Gt:llä Corsairin Dominator Platinum DDR4-muistia ja NVIDIAn GeForce Titan RTX -näytönohjaimella. Käyttöjärjestelmälevynä toimii kaksi 2 teratavun Samsung 970 EVO NVMe -SSD-asemaa ja varastolevynä Seagaten 14 Tt:n Barracuda-kiintolevy. Virtaa tarjoillaan puolestaan EVGA:n 1000 watin SuperNova G3 -virtalähteellä, jonka lisäksi kokoonpanoon on esiasennettu Elgaton Game Capture 4K60 Pro -videonkaappauskortti.

Kotelon toiselta kyljeltä löytyy konsolipuoli Microsoftin Xbox One X- ja Sonyn PlayStation 4 Pro -konsoleilla. Kumpikin on riisuttu emolevysilleen ja niiden kiintolevyt on korvattu Seagaten 2 teratavun SATA -SSD-asemilla. Myös optiset asemat on tiputettu pois kyydistä. Nintendo Switch on puolestaan piilotettu kotelon etupaneelin avautuvan oven taakse. Konsolille etupaneelissa aukko, jonka taakse Origin PC on sovittanut Nintendon telakan raudan.

Koko komeus on jäähdytetty kovia putkia hyödyntävällä kustomoidulla Cryogenic-nestejäähdytyksellä. PC:n prosessorin ja emolevyn virransyöttö jäähdytetään yhdellä monoblokilla, kun pystyyn asennetulla näytönohjaimella on luonnollisesti oma blokkinsa. Konsolipuolella on puolestaan XBX:lle ja PS4Pro:lle sopivat blokit ja niiden välillä yhteinen nestekierto. Myös konsoleiden nestekierron hallinta tapahtuu kuitenkin PC:n puolelta.

Origin PC:n Big O ei ole saapumassa ikinä myyntiin, mutta on siitä riippumatta erittäin mielenkiintoinen kokoonpano toteutukseltaan.

Origin PC, Big O

This site uses XenWord.
;