Uudet ajurit sisältävät Game Ready -leiman Red Dead Redemption 2 -pelille sekä viimeisimmät optimoinnit Need for Speed Heat- ja Borderlands 3 -peleille.

NVIDIA on julkaissut näytönohjaimilleen uudet ajurit. GeForce 441.12 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön mobiilinäytönohjaimia Maxwell- ja työpöytänäytönohjaimia Kepler-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 441.12 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leima Red Dead Redemption 2 -pelille sekä G-Sync Compatible -tuki LG:n B9-, C9- ja E9-OLED-televisioille. Lisäksi ajureissa kerrotaan olevan viimeisimmät optimoinnit Need for Speed Heat- ja Borderlands 3 -peleille sekä uudet tai päivittyneet Application Performance -profiilit Borderlands 3- ja Red Dead Redemption 2 -peleille.

Ajureissa on ilmeisesti myös tietoturvakorjauksia, mutta niiden sisältö tulee julkiseksi vasta 6.11. Lisäksi Image Sharpening -ominaisuudelle on asetettu merkittävä määrä rajoituksia, joihin voit tutustua ajureiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Ajurit korjaavat tällä kertaa vain yhden aiemmista ajureista tiedossa olleen bugin, eli Super Robot Wars V -pelissä esiintyneen kaatuilun valkoiseen ruutuun. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan Grand Theft Auto V:n tiheään toistuvat kaatuilut sekä Battlefield V:n ongelma, jossa HDR-tilassa G-Sync päällä tehtäväpalkkiin pienennettyä ikkunaa ei voi maksimoida täyteen ruutuun.

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;