NVIDIAn uusien ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat virallinen tuki Star Wars Jedi: Fallen Order -pelille ja viimeisimmät optimoinnit Stormland-VR-pelille.

NVIDIA on julkaissut näytönohjaimilleen uudet ajurit. GeForce 441.20 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön mobiilinäytönohjaimia Maxwell- ja työpöytänäytönohjaimia Kepler-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 441.20 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leima Star Wars Jedi: Fallen Order -pelille sekä viimeisimmät optimoinnit Stormland-VR-pelille. Ajureissa on myös G-Sync Compatible -tuki kolmelle uudelle Adaptive-sync/FreeSync-näytölle ja uusi SLI-profiili Star Wars Jedi: Fallen Order -pelille sekä tuki CUDA 10.2 -rajapinnalle.

Tuttuun tapaan ajurit myös korjaavat aiempien ajureiden ongelmia. Korjattujen bugien listalta löytyvät tällä kertaa esimerkiksi LG:n OLED55C9-television mustan tason näkyminen harmaana jos HDR on käytössä, Red Dead Redemption 2 -pelin geometrian korruptoituminen Maxwell-arkkitehtuuriin perustuvilla näytönohjaimilla Vulkan-rajapinnalla sekä G-Syncin kytkeytyminen pois päältä, jos pelistä ottaa V-Syncin pois käytöstä Vulkan-rajapinnalla. Tiedossa olevia bugeja ovat puolestaan esimerkiksi Red Dead Redemption 2:n kaatuilu pelin sisäänrakennetussa suorituskykytestissä Vulkan-rajapinnalla, kun käytössä on Ultra-asetukset ja SLI-kokoonpano, Forza Horizon 4:n ”Low streaming bandwidth” -virheilmoitukset pitkään pelatessa, Forza Motosport 7:n nykiminen muutaman ajetun kierroksen jälkeen sekä Grand Theft Auto V:n usein toistuvat kaatuilut. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;