Ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leima uudelle MechWarrior 5: Mercenaries -pelille ja G-Sync Compatible -tuki kahdelle uudelle näytölle.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 441.66 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön mobiilinäytönohjaimia Maxwell- ja työpöytänäytönohjaimia Kepler-sukupolvesta lähtien.

GeForce 441.66 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leima MechWarrior 5: Mercenaries -pelille sekä G-Sync Compatible -tuki kahdelle uudelle FreeSync/Adaptive-sync-näytölle. Ajureissa ei ole uusia suorituskyky- tai SLI-profiileita.

Tuttuun tapaan ajureissa korjataan aiempien ajureiden ongelmia. Tällä kertaa korjattujen bugien listalle ovat päässeet muun muassa Forza Motorsport 7:ssa esiintynyt nykiminen muutaman ajetun kierroksen jälkeen, Fallout 76:tta vaivannut ruudunpäivitysnopeuden tippuminen G-Synciä käytettäessä ja NVIDIAn ohjauspaneelin näyttämä väärä muistimäärä GeForce GTX 1060 6 Gt -näytönohjaimelle. Tiedossa olevia ongelmia ovat esimerkiksi V-Syncin toimimattomuus Sniper Elite 4- ja Shadow of the Tomb Raider -peleissä DirectX 12 -rajapinnalla ja vanha tuttu Grand Theft Auto V:n kaatuilu. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;