Testaamme videolla Noblechairsin uudistetun Black Edition -malliston hintaisen Hero-pelituolin.

449 euron hintainen Hero on Noblechairsin tuolimalliston isoin tuoli, sen yläpainoraja on 150 kiloa ja erikoisominaisuutena siinä on sisäänrakennettu säädettävä ristiseläntuki. Tuolin lähetti testiin Jimm’s PC-Store.

Videolla käydään läpi tuolin myyntipakkauksen sisältö ja kasausprosessi, ominaisuudet ja rakenne, säätömahdollisuudet sekä käyttökokemukset.  Tuolit on päällystetty uudenlaisella Saksassa valmistetulla PU-keinonahkaverhoilulla, on jossa hengittävät mikrohuokoset. Ne päästävät lävitseen sekä ilmaa että vesihöyryä, eikä nappanahan tuntumaa muistuttavaan mattapintaiseen keinonahkaan ole tarvinnut tehdä reikiä ilmankiertoa varten. Tuolin ulkonäkö on hillityn tyylikäs. 4D-säädettävät käsinojat on myös uudistettu ja ne ovat hieman aiempaa isommat, mutta laadultaan edelleen valitettavan väljät, helisevät ja muovisen tuntuiset. Istuin ja selkänoja ovat melko kovat, mutta jämäkät.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä videota, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;