Uusien GeForce-ajureiden merkittävin uudistus on virallinen tuki Doom Eternal -pelille.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 442.74 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön työpöytänäytönohjaimia Kepler-arkkitehtuurista ja mobiilinäytönohjaimia Maxwell-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 442.74 -ajureiden merkittävin uudistus on virallinen Game Ready -leima Doom Eternal -pelille. Yhtiön julkaisemassa Game Ready -artikkelissa kerrotaan myös yhtiön viralliset suositukset Doom Eternal -pelin asetuksille erilaisilla kokoonpanoilla.

Ajurit korjaavat lisäksi edellisissä ajureissa olleen ongelman, jossa Red Dead Redemption 2 -pelistä vaihtaessa työpöydälle (Alt + Tab) ja takaisin, oli edessä vain musta ruutu. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi Doom Eternal -pelin erilaiset ongelmat, joiden joukossa mielenkiintoisena yksityiskohtana mainitaan erikseen, että Steamin FPS-mittarin käyttö aiheuttaa suorituskyvyn tippumista myös muiden valmistajien näytönohjaimilla, Call of Duty: Modern Warfaren valkoinen välkyntä muureja lähestyttäessä ja Forza Motorsport 7:n tietyillä radoilla kanttareissa näkyvät mustat raidat. Voit tutustua kaikkiin ajureiden muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;