Uudet ajurit tuovat mukanaan Game Ready -leiman Cyberpunk 2077:lle sekä viimeisimmät päivitykset Minecraft RTX:n viralliselle versiolle.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 460.79 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön kaikkia mobiilinäytönohjaimia Maxwell- ja työpöytänäytönohjaimia Kepler-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 460.79 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat virallinen Game Ready -leima Cyberpunk 2077:lle ja viimeisimmät päivitykset Minecraft RTX:n viralliselle versiolle. Lisäksi ajureissa on uudet Background Application Max Frame Rate- ja Color Accuracy Mode -asetukset. Kuten jo nimet kertovat, ensimmäisellä voidaan rajoittaa taustalla olevan ohjelman maksimiruudunpäivitysnopeutta ja jälkimmäisellä väritarkkuustilaa.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat myös aiempien julkaisujen ongelmia. Tällä kertaa korjattuja bugeja ovat esimerkiksi väritilan muuttuminen RGB:stä YCbCr422:ksi, kun virkistystaajuus nostetaan yli 100 hertsiin, väriasetusten puuttuminen 5K-resoluutiolla NVIDIAn ohjauspaneelista sekä pitkään mukana roikkunut bugi, jossa Forza Motorsport 7:n joillain radoilla näkyi mustia viivoja kanttareissa. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi Ampere-arkkitehtuuriin perustuvien näytönohjainten normaalia korkeampi lepokulutus joillain korkean virkistystaajuuden G-Sync-näytöillä, Vulkan-suorituskyvyn tippuminen G-Synciä käytettäessä, jos pelin tilaa vaihtaa täyden ruudun ja ikkunan välillä, sekä YouTube-videoiden pätkiminen, kun nettisivua vieritetään ylös tai alas. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin NVIDIAn artikkelista ja julkaisutiedotteesta (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;