NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 497.29 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön mobiili- ja työpöytänäytönohjaimia Maxwell-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 497.29 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leima ja viimeisimmät päivitykset GTFO:lle sekä Horizon Zero Dawnin uudelle päivitykselle, joka lisää peliin DLSS-tuen. Mahdollisista suorituskykyeroista aiempiin ajureihin ei ole mainintoja.

Tuttuun tapaan ajureissa korjataan myös aiempien julkaisujen ongelmia. Tällä kertaa liiskattuja bugeja ovat esimerkiksi Microsoft Flight Simulatorin kaatuilut ja tekstuuriongelmat maassa sekä Supreme Command: Forged Alliancen ja Supreme Commander 2:n suorituskyvyn tippuminen hiirtä liikuttaessa. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan Deathloopin mahdolliset kaatuilut ja artifaktit HDR-tilassa, näyttöjen satunnainen vilkunta useamman näytön konfiguraatioissa, hiiren kursorin jumittaminen, kun Windowsin HDR:n kytkee päälle tai G-Synciä käyttää päälle tai pois päältä NVIDIAn hallintapaneelista. Mukana on luonnollisesti myös jo liki ominaisuudeksi muuttunut satunnainen kaatuilu Sonic & All-Stars Racing -pelissä, kun hahmot ajavat veden läpi. Voit tutustua uudistuksiin tarkemmin NVIDIAn Game Ready -artikkelissa ja ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä