Uudet ajurit tuovat mukanaan tuen DLSS3-tuen saaneille Marvel's Midnight Suns-, Hitman 3- ja Deliver Us Mars -peleille sekä Dead Spacen uusintaversiolle ja Forspokenille.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 528.24 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Maxwell-arkkitehtuurista lähtien. Samalla julkaistiin myös Studio 528.24 -ajurit, jotka tukevat näytönohjaimia Pascal-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 528.24 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat tuki DLSS3 -päivityksen saaneille Marvel’s Midnight Sunsille, Hitman 3:lle ja Deliver Us Marsille. Mukana on myös tuki Dead Spacen uusintaversiolle ja Forspokenille.

Tuttuun tapaan ajureissa on myös korjattu aiempien julkaisujen ongelmia. Liiskatut bugit keskittyvät tällä kertaa ennen kaikkea Adoben tuotteisiin ja ajureiden luvataan parantavan Photoshopin, Lightroomin ja Premiere Pron yleistä vakautta ja erikseen mainittuna Photoshop 24.1:n vakautta. Lisäksi ProRes RAW -tiedostojen näkyminen mustana Premiere Pron esikatselussa on korjattu. Tiedossa olevat bugit ovat vanhoja tuttuja, kuten Halo Warsin aluskasvillisuuden liian suuri koko ja välkyntä, Forza Horizon 4:n Steam-version jäätyminen ja Watch Dogs 2:n vilkkuva taivas GeForce RTX 4090 -näytönohjaimilla. Voit tutustua ajureiden muutoksiin tarkemmin NVIDIAn Game Ready -artikkelissa ja ajureiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Studio 528.24 -ajurit perustuvat vahvasti samaan pakettiin ja niiden korjattujen bugien lista on identtinen GeForce-ajureiden kanssa. Voit tutustua sisällöntuotantoon tarkoitettuihin ajureihin tarkemmin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;