NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 536.40 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Maxwell-arkkitehtuurista lähtien. Samaan syssyyn yhtiö julkaisi myös Studio 536.40 -ajurit.

GeForce 536.40 -ajureiden ainut mainittu uudistus on tuki uusille GeForce RTX 4060 -näytönohjaimille. Voit tutustua yhtiön omaan RTX 4060 -esittelyyn ja testeihin tuoreimmassa Game Ready -blogissa.

Tällä kertaa ajureissa on listattu kolme korjattua bugia. Street Fighter 6:ssa MFAA käytössä esiintyneen grafiikan korruptoitumisen pitäisi olla historiaa, Optix Denoiserin ei pitäisi enää aiheuttaa vinjetointia kuvan reunapikseleissä ja HDMI-näyttöjen pitäisi taas tunnistua NVIDIAn Control Panelissa ajureiden uudelleenasennuksen jälkeen. Tiedossa oleviksi ongelmiksi on puolestaan listattu DPC-viiveiden kasvu sekä GeForce Experiencen Freestyle-suodattimien aiheuttamat kaatuilut. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Studio 536.40 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Pascal-arkkitehtuurista lähtien. Ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat tuki GeForce RTX 4060 -näytönohjaimille sekä viimeisimmät päivitykset tukemaan Chaos Vantage 2:ta. NVIDIA huomauttaa, että ajureissa on korjaus vakausongelmiin korkean muistikäyttöasteen tilanteissa, joka voi aiheuttaa suorituskykyhävikkiä Stable Diffusionissa ja DaVinci Resolvessa. Voit tutustua ajureihin tarkemmin kesäkuun Studio-blogissa ja ajureiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä