Uuden kampanjan myötä näytönohjaimen tai sellaisen sisältävän tietokoneen ostaja saa omakseen Middle-Earth: Shadow of War -pelin

NVIDIA on päivittänyt jälleen näytönohjaintensa kylkiäiskampanjan. Tuorein kampanja koskee malliston kärkipäätä, eli GeForce GTX 1080- ja GTX 1080 Ti -näytönohjaimia.

NVIDIAn uusimman kylkiäiskampanjan kautta yhtiön GeForce GTX 1080- tai GTX 1080 Ti -näytönohjainten mukana saa ilmaiseksi Middle-Earth: Shadow of War -pelin. Kampanja koskee sekä pelkän näytönohjaimen ostoa, että valmiita kokoonpanoja ja kannettavia tietokoneita, joissa on jompikumpi edellä mainituista näytönohjaimista. Kampanja on käynnissä 26.9 – 17.10. tai niin kauan kuin kuponkeja riittää. Middle-Earth: Shadow of War julkaistaan 10. lokakuuta.

Yhtiön virallisten sivujen mukaan kampanjassa ei ole toistaiseksi mukana yhtään kotimaista kauppaa, mutta todellisuudessa samat kupongit ovat jo nyt saatavilla myös suomalaisliikkeistä. Asiakkaiden kannattaa kuitenkin aina varmistaa kupongin saatavuus valitusta liikkeestä ennen näytönohjaimen tai tietokoneen ostoa.

Lähde: NVIDIA

This site uses XenWord.
;