Yhtiön mukaan sillä olisi esiteltäväksi mielenkiintoisia tuotteita ja muuta uutisoitavaa, mutta se kaikki saa odottaa vallitsevan koronapandemian vuoksi.

NVIDIAn oli tarkoitus pitää tässä kuussa GPU Technology Conference -tapahtuma, jossa odotettiin muun muassa huhutun Ampere-arkkitehtuurin julkaisua. Koronavirustilanteen vuoksi GTC kuitenkin korvattiin GTC Digital tapahtumalla ja sittemmin NVIDIA ilmoitti peruuttavansa GTC Digital -tapahtumasta toimitusjohtaja Jensen Huangin keynote-esityksen ja julkaisevansa sen sijasta joukon uutisia ja pitävänsä konferenssipuhelun sijoittajille.

Nyt suunnitelmat ovat muuttuneet jälleen. NVIDIA on ilmoittanut, että sillä olisi jaettavaksi mielenkiintoisia tuotteita ja uutisia, mutta ei vielä. Yhtiö siirtää kaiken GTC-uutisointinsa hamaan tulevaisuuteen määrittelemättömäksi ajaksi.

GTC Digital -tapahtuma on kuitenkin edelleen ohjelmassa ja sen puitteissa tullaan pitämään useita netissä striimattavia esityksiä niin kehittäjiltä kuin yhtiön tutkijoiltakin. Tuoteuutisia ei kuitenkaan ole luvassa.

Muutokset johtuvat vallitsevasta koronapandemiasta, jonka vuoksi yhtiö on siirtänyt ilmeisesti kaikki työntekijänsä etätöihin. Joidenkin työntekijöiden kohdalla tämä tarkoittaa samalla, ettei töitä ole tehtäväksi, mutta yhtiö tulee tästä riippumatta maksamaan heidän palkkansa normaalisti.

Lähde: NVIDIA

This site uses XenWord.
;