Yhtiön uskotaan julkistavan messujen ns. lehdistöpäivänä uudet GeForce RTX 40 Super -näytönohjaimet.

NVIDIAn GeForce RTX 40 -sarja julkaistiin vähän yli vuosi sitten ja moni on alkanut jo odottamaan seuraavaa sukupolvea. Huhumylly pyörii aktiivisena ja viime aikojen vuodot antavat vihiä, mitä nahkatakkisen toimitusjohtaja Jensen Huangin povitaskusta mitä todennäköisimmin löytyy ensi vuoden alussa Las Vegasissa.

NVIDIA on varmistanut nyt pitävänsä CES-messujen ns. lehdistöpäivänä 8. tammikuuta kello 18.00 Suomen aikaa Special Address -tapahtuman. Yhtiö ei ole vielä tarkentanut sen sisältöä, mutta vaimonsa tai tyttärensä pukeman toimitusjohtajan odotetaan julkistavan tapahtumassa GeForce RTX 40 Super -näytönohjaimet.

Kuten nimikin jo kertoo, luvassa ei nykytietojen mukaan ole mitään mullistavaa uutta, vaan tavalla tai toisella viritellyt versiot nykymallistosta. Huhupajat povaavat markkinoille alkuun ainakin GeForce RTX 4080 Super-, RTX 4070 Ti Super- ja RTX 4070 Super -malleja ja keskimmäinen kolmikosta esiintyykin vuotaneessa myyntipakettimallissa. MEGAsizeGPU:n julkaiseman kuvan mukaan lisänimi tulee olemaan kirjoitettu isoin kirjaimin samalla fontilla, kuin muukin teksti, ja musta SUPER-teksti istuisi Pantone Silver 10077C -värisellä taustalla etukannen puolella.

Lähteet: NVIDIA, VideoCardz

This site uses XenWord.
;