Windowsin lisäksi macOS:lle, iOS:lle ja Androidille saataville tuleva Steel Nomad tulee kunnioittamaan testiperheen 25-vuotista taivalta useilla erilaisilla viittauksilla aiempiin 3DMark-testeihin.

Kotimaisen Remedyn sisällä alkusykäyksensä saanut Futuremark MadOnion.com Futuremark UL Benchmarks on kertonnut juhlistavansa 3DMark-testiohjelmistojen 25-vuotista taivalta uudella testillä. Yhtiön kuuluisin testiperhe täytti vuosia 26. lokakuuta.

3DMark Steel Nomad on nykyisen Time Spy -testin seuraaja ja tulee olemaan yhtiön mukaan sen raskain testi, jossa ei käytetä kiihdytettyä säteenseurantaa. Yhtiö näki ajan kypsäksi Time Spyn seuraajalle yli 7 vuoden ja yli 42 miljoonan testituloksen jälkeen ja tulee tuomaan sen Windowsin (DirectX 12) lisäksi saataville macOS:lle ja iOS:lle Metal-rajapinnalla sekä Androidille Vulkan-rajapinnalla. Ammattikäyttöön ja testaajille tulee saataville lisäki niin ikään Vulkan-rajapintaa käyttävä Linux-versio.

3DMarkin 25-vuotinen taival tulee näkymään yhtiön mukaan Steel Nomadissa erilaisina viittauksina sen aiempiin testeihin. Yhtiö ei aio kuitenkaan paljastaa niitä ainakaan tässä vaiheessa, vaan toivottaa kaikille onnea kaikkien viittausten löytämiseen, kunhan testi saadaan valmiiksi. Tässä vaiheessa tulevasta 3DMark-testistä on esillä vain kolme kuvankaappausta kehitysvaiheessa olevasta testistä.

Yhtiö ei kertonut vielä, milloin 3DMark Steel Nomad tulee ladattavaksi.

Lähde: Sähköposti

This site uses XenWord.
;