NVIDIA on julkaissut uudet beeta-ajurit, jotka nostavat Titan Xp -näytönohjaimen suorituskykyä parhaimmillaan kolminkertaiseksi tietyissä ammattilaissovelluksissa. Käytännössä kyse on Quadro-ammattilaisnäytönohjainten optimointien tuomisesta Titan Xp:n käyttöön vastauksena Radeon Vega Frontier Editionin Radeon Pro -optimointeihin.

NVIDIA on vastannut AMD:n Radeon Vega Frontier Edition -näytönohjaimella heittämään haasteeseen uusilla ajureilla. GeForce 385.12 -ajurit ovat beeta-asteella, mutta samat parannukset ovat epäilemättä luvassa piakkoin myös WHQL-ajureihin. Uudet GeForce 385.12 -ajurit tukevat luonnollisesti kaikkia GeForce -näyttönohjaimia 400 -sarjasta lähtien, mutta niiden ainut merkittävä uudistus koskee NVIDIA Titan Xp -näytönohjainta. Ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille.

GeForce 385.12 -ajureiden uudistus on parhaimmillaan kolminkertainen suorituskyvyn parannus Titan Xp -näytönohjaimella tietyissä ammattilaiskäyttöön tarkoitetuissa sovelluksissa. Nimeltä NVIDIA mainitsee blogissaan vain Mayan, eikä ajureista ole tarkempia julkaisutiedotteita, joten tarkka listaus parannuksia saavista sovelluksista selvinnee vasta myöhemmin.

Käytännössä kyse ei ole niinkään uusista ajurioptimoinneista, vaan ajureiden rajoitusten poistamisesta tuomalla Titan Xp:n käyttöön Quadro-puolelta tuttuja optimointeja. Liike on epäilemättä vastaus AMD:n Radeon Vega Frontier Editionille, jolla on käytössään Radeon Pro -puolen optimoinnit ammattilaissovelluksiin.

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;