NVIDIAn uudet ajurit tuovat Creators Update -tuen lisäksi mukanaan Dolby Vision -HDR-standardin peleihin, DTS X- ja Dolby Atmos -äänet sekä Game Ready -leiman Quake Champions -pelin suljetulle beetaversiolle.

NVIDIA on julkaissut uudet GeForce 381.65 -ajurit näytönohjaimilleen. Ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat GeForce 400 -sarjaa ja sitä uudempia NVIDIAn näytönohjaimia.

GeForce 381.65 -ajurit ovat ensimmäiset virallisesti uutta NVIDIA Titan Xp -näytönohjainta tukevat ajurit. Ne tuovat mukanaan tuen tänään virallisesti julkaistavalle Windows 10 Creators Update -päivitykselle ja lisäävät siihen liittyen tuet DTS X- ja Dolby Atmos -äänistandardeille. Mukana on myös tuki Dolby Vision -HDR-standardille pelikäytössä.

Ajurit lisäävät Game Ready -leiman Quake Champions -pelin suljetulle beetaversiolle ja uuden SLI-profiilin Descent: Undergroundille. Ajureissa ei ole uusia tai päivitettyjä 3D Vision- tai 3D Compatibility -profiileita. Täyden listan korjatuista ja tiedossa olevista bugeista löydät ajureiden julkaisutiedotteesta.

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;