Valitettavasti kaupan listaus näytönohjaimesta on jo poistettu eikä se paljastanut näytönohjaimen tarkkoja teknisiä ominaisuuksia.

NVIDIAn GeForce RTX 30 -sarjaan on julkaistu vasta tehokkaimman pään mallit. Monia kiinnostaa kuitenkin enemmän edullisemman pään mallit, joista yhtiö on pysynyt verrattain hiljaa.

NVIDIA valmistelee tämän hetkisten tietojen valossa RTX 3070:n alapuolelle ainakin kolme mallia: RTX 3050, RTX 3060 ja RTX 3060 Ti. Nyt RTX 3060 Ti:lle on saatu myös vahvistus, kun saudiarabialainen Silicon Valley listasi verkkosivuillaan Gigabyten GeForce RTX 3060 Ti Eagle -näytönohjaimen. Verkkosivuilla näkyvässä kuvassa on kolmen tuulettimen perusteella järeämpi Eagle-malli, mutta kauppa julkaisi myyntipaketeista valokuvan sekä videon todistaakseen heillä todella olevan kyseisiä näytönohjaimia väärästä myyntikuvasta huolimatta.

Valitettavasti Silicon Valley on jo poistanut listaukset verkkosivuiltaan, joten teknisiä yksityiskohtia kortista ei irtoa 8 Gt:n GDDR6-muistia lukuun ottamatta. Näytönohjaimen odotetaan käyttävän RTX 3070 -mallin tavoin GA104-grafiikkapiiriä, mutta leikatumpana versiona. Myöskään hintatasoa lienee turha arvuutella kaupan poistetun listauksen pohjalta, sillä sen mukaan näytönohjaimen veroton hinta olisi reilut 730 euroa. VideoCardz ehti kuitenkin napata sivuilta talteen kuvankaappauksen, jonka lisäksi video on edelleen katseltavissa Facebookissa.

Lähde: VideoCardz

This site uses XenWord.
;