Aiemmin näytönohjainten ja muiden laitteiden mukana tulevat kylkiäispaketit ovat olleet suosittua kauppatavaraa ja helposti myytävissä omasta kokoonpanosta riippumatta.

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla NVIDIAn uusimmasta pelikylkiäispaketista GeForce GTX 1070- ja GTX 1080 -näytönohjaimille. Uusimmassa paketissa ostaja saa valita itselleen. joko For Honor- tai Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands -pelin.

Vain vähän uuden kylkiäispaketin julkaisun jälkeen alkoi sen tiimoilta kuulua ikäviä uutisia. Jo valmiiksi tiedettiin, että peli pitäisi lunastaa GeForce Experiencen kautta, mikä puolestaan vaatii nykyään rekisteröitymisen palveluun. Nyt on varmistunut myös, että NVIDIA on hankaloittanut huomattavasti pelikupongeilla tehtävää kauppaa.

NVIDIAn uusimman pelikylkiäispaketin myötä ei riitä pelkkä rekisteröityminen GeForce Experienceen, vaan tietokoneesta on löydyttävä kampanjaan sopiva näytönohjain. Koodin voi edelleen myydä eteenpäin, mutta jos ostajalla ei ole esimerkiksi tässä tapauksessa GeForce GTX 1070- tai GTX 1080 -näytönohjainta, hän ei voi lunastaa peliä itselleen. Tarkistukset tehdään vain lunastuksen yhteydessä, joten sen jälkeen käyttäjä voi vaihtaa näytönohjaimensa toiseen ja poistaa GeForce Experiencen.

Muiden muutosten lisäksi koodit ovat nyt aluelukittuja, kuten TechPowerUp huomasi yrittäessään lunastaa tuoreimman kylkiäispaketin koodia. Lähinnä Euroopan alueelle keskittyvä ja Saksassa päämajaansa pitävä sivusto joutui turvautumaan VPN-palveluun saadakseen aktivoitua Yhdysvalloista hankitun koodin. Tämän lisäksi he joutuivat myös linkittämään uPlay-tilin GeForce Experienceen, jolloin peli rekisteröityi Ubisoftin palveluun automaattisesti.

This site uses XenWord.
;