Luottovuotaja OnLeaksin renderöinnin mukaan OnePlus 10 Pro lainaa ideoita Samsungin S21 -sarjalta kamerasaarekkeen sulautuessa osaksi rungon kylkeä.

Puhelinten vuotokuvat jo kauan ennen julkaisua ovat nykypäivänä käytännössä sääntö, eivät poikkeus. Tällä kertaa vuotovuoroon on joutunut OnePlussan tuleva lippulaivamalli OnePlus 10 Pro.

Luottovuotaja Steve ’OnLeaks’ Hemmerstoffer on julkaissut yhteistyössä Zouton-sivuston kanssa ensimmäiset vuotorenderöinnit OnePlussan tulevasta 10 Pro -lippulaivamallista. Valitettavasti vuoto ei koske puhelinta kokonaisuudessaan, vaan se keskittyy vain puhelimen takakameraratkaisuun.

OnePlus 10 Pron takakameraa suunnitellessa on selailtu sivuja Samsungin vihosta, mutta suorasta kopiosta ei voida missään nimessä puhua. Kamerasaareke on muotoiltu taittumaan puhelimen runkoon hieman nykyisten S21-mallien tapaan, mutta toisin kuin Samsungilla, saareke sulautuu vain kylkeen, ei yläreunaan. Saarekkeesta löytyy kolme kamerasensoria sekä niitä ulkoasultaan imitoiva LED-salama. Valitettavasti kameroiden teknisiä tietoja vuodossa ei paljastettu.

OnePlus 10 Pron tekniset tiedot eivät kuuluneet osaksi vuotoa, mutta Zoutonin listaamien tietojen mukaan puhelimen mitat olisivat 163,2 x 73,6 x 8,7 mm. Puhelimen näytön huhutaan olevan 6,7-tuumainen 526 PPI:n Fluid AMOLED -näyttö 120 hertsin virkistystaajuudella ja 3216×1440-resoluutiolla. Tallennustilasta pitäisi tulla saataville ainakin 128 ja 256 Gt:n vaihtoehdot ja akun kapasiteetiksi raportoidaan 5000 mAh.

Lähde: OnLeaks @ Twitter, Zouton

This site uses XenWord.
;