SilverStonen uusi virtalähde on 80 Plussan sijasta Cybenetics Platinum -sertifioitu ja varustettu mm. NVIDIAn 12-pinnisellä lisävirtaliittimellä.

Parhaiten kotelovalmistajana tunnettu SilverStone on julkaissut uutta verta virtalähdemarkkinoille. Uusi Hela-sarjan yli 2 kilowatin virtalähde ei poikkeuksellisesti kanna lainkaan 80 Plus -sertifikaattia, vaan sen kyljestä löytyy Cybeneticsin sertifikaatit.

SilverStone Hela 2050 on nimensä mukaisesti 2050 watin virtalähde. Cybenetics Platinum -sertifioituna virtalähteelle luvataan 89 – 91 % hyötysuhde kuormasta riippumatta. Lisäksi virtalähteestä löytyy Cybenetics Standard+ -sertifikaatti hiljaisuudesta, mikä tarkoittaa käytännössä maksimissaan 35-40 dB(A):n meluntuottoa.

Virtalähde on täysin modulaarinen ja varustettu litteillä kaapeleilla sekä japanilaisilla kondensaattoreilla. Mukana tulee yksi 20+4-pinninen ATX-virtaliitin, kaksi 4+4-pinnistä prosessorin lisävirtaliitintä, neljä suoraa PCIe 6+2-pinnistä ja peräti seitsemän haaroitettua PCIe 6+2-pinnistä lisävirtaliitintä, yksi kolmen Molexin ja yhden floppyliittimen kaapeli, kolme neljän liittimen SATA-virtakaapelia sekä lopulta yksi NVIDIAn 12-pinninen lisävirtaliitin.

Hela 2050 -virtalähdettä jäähdyttää 135 mm:n kaksoiskuulalaakeroitu tuuletin, jonka voi kytkeä toimimaan semipassiivisena. Semipassiivisessa tilassa virtalähteen tuuletin käynnistyy vasta yli 800 watin kuormissa. Virtalähteen suojausrivistö on nykystandardien mukainen: ylijännitesuoja, ylivirtasuoja, ylitehosuoja, oikosulkusuoja ja suoja ylilämpenemistä vastaan.

SilverStone Hela 2050:n strategiset mitat ovat 150 x 86 x 180 mm ja 4,34 kg. Virtalähde tulee saatavilla vuoden lopulla ja vaikka hinnasta ei ole vielä varmuutta, sen odotetaan asettuvan noin 600 dollarin tienoille.

Lähde: SilverStone

This site uses XenWord.
;