OnePlus 11 -konseptipuhelimen sisuksissa on valmistajan Active CryoFluxiksi nimeämä jäähdytysjärjestelmä.

OnePlus on esitellyt MWC-messuilla OnePlus 11 -konseptipuhelinta markkinoille päätyneestä laitteesta poikkeavalla jäähdytysjärjestelmällä. Puhelin jäähtyy Active CryoFlux -nimeä kantavalla nestejäähdytysjärjestelmällä, joka on ikään kuin minikokoinen suljettu nestekierto. MWC-messuilla esitellyn konseptilaitteen läpinäkyvä takakuori antaa näkymän puhelimen sisuksissa lepäävän jäähdytysjärjestelmän putkiin.

Active Cryo Fluxin ytimessä toimii pietsosähköinen keraaminen mikropumppu, joka on liitetty jäähdytysjärjestelmän ylemmän ja alemman kerroksen välissä oleviin putkiin. Mikropumppu on kooltaan alle 0,2 cm2 ja se mahdollistaa jäähdytysnesteen kierrättämisen putkistossa ilman puhelimen paksuuden tai painon merkittävää kasvua.

OnePlus kertoo jäähdytysjärjestelmän tarjonneen laboratoriokokeissa pelaamisen aikana 2,1 celsiusastetta tavanomaista jäähdytystä alhaisemmat lämpötilat. Alemmat lämpötilat parantavat OnePlussan mukaan pelien ruudunpäivitysnopeutta 3–4:llä, minkä lisäksi puhelimen latausaika nopeutuu 30–45 sekuntia.

Lähde: OnePlussan lehdistötiedote

This site uses XenWord.
;