OnePlus-pomo Pete Lau on luvannut Android O -päivityksen yrityksen nykyisille huippumalleille. OnePlus 2:n Nougat-päivityksen tilanne on sen sijaan edelleen hämärän peitossa.

OnePlussan perustaja Pete Lau on valottanut Twitterissä OnePlus 3- ja 3T-älypuhelimien päivityssuunnitelmia. Twitter-päivityksen mukaan tuleva Android O -versio on luvassa molemmille viimevuotisille malleille. Tieto otettiin vastaan hieman ristiriitaisesti, sillä OnePlus ei ole toistaiseksi pitänyt kiinni lupauksestaan päivittää edellinen OnePlus 2 -puhelin nykyiseen Android Nougat -versioon.

OnePlus on saanut aiemmin varsin paljon kritiikkiä Android-versiopäivitysten viivästymisestä, mutta on viime aikoina parantanut päivitystahtiaan OnePlus 3- sarjan mallien kanssa. Valitettavasti toissavuonna julkaistun OnePlus 2 -mallin omistajat ovat olleet kuitenkin edelleen varsin näreissään, sillä se ei ole edelleenkään saanut Android Nougat -päivitystä, jonka yritys on aiemmin luvannut saapuvaksi. Pettyneet käyttäjät järjestivät jopa Thunderclap-kampanjan, jonka allekirjoitti lähes 3000 henkilöä.

Viimeisimmän xda developersin foorumilla julkaistun tiedon mukaan OnePlus 2 ei olisi lainkaan saamassa Nougat-päivitystään. Tieto on peräisin OnePlus 2 -puhelimen omistajalta, joka oli asiasta yhteydessä OnePlussan asiakastuen kanssa. Alexiksi esittäytyvä OnePlussan asiakaspalvelija toteaa, että päivitysten tarjoaminen on loptettu ikääntyneille laitteille. Lausuntoon kannattaa suhtautua pienellä varauksella, sillä asiakastukien tiedetään aiemminkin antaneen väärää tietoa tuotteisiin liittyen.

This site uses XenWord.
;