Logitechin kevyesti uudistetut lippulaivahiiret pystyvät ohjaamaan nyt samanaikaisesti kolmea tietokonetta.

Logitech on esitellyt tänään kevyesti uudistetut versiot vuonna 2015 julkistetuista Master- ja Anywhere 2 -hiiristään. Uutuudet kantavat nimiä Master 2S ja Anywhere 2S. Muotoilu on pysynyt täysin samana edeltäjämallien kanssa ja ainoat ulkoiset muutokset ovat tapahtuneet värivaihtoehdoissa, joita ovat nyt grafiitti, keskiyön sininen sekä vaaleanharmaa.

Teknisellä osastolla molemmat 2S-mallit ovat kokeneet kaksi uudistusta: DarkField-sensorin maksimiherkkyys on noussut 1600:sta 4000:een CPI:hin ja akunkesto 40:stä 70:een päivään yhdellä latauksella. Itse sisäisen litium-polymeeriakun kapasiteetti on pysynyt samassa 500 mAh:ssa, joten Logitech on onnistunut optimoimaan langattoman tekniikkansa virrankulutusta entisestään.

Uutuusmallit tukevat myös uutta Flow-ominaisuutta, joka mahdollistaa hiiren käyttämisen samanaikaisesti jopa kolmella tietokoneella. Käyttäjä voi yksinkertaiesti liikuttaa kursorin näytön reunan yli, jonka jälkeen ohjaus siirtyy toiselle tietokoneelle. Flow mahdollistaa myös dokumenttien, tekstin, kuvien ja muiden tiedostojen kopioimisen koneelta toiselle.

Tietokoneiden on oltava kytkettynä samaan paikalliseen verkkoon ja niiden kaikkien on oltava yhdistettynä hiireen joko Unifying-lähettimellä tai Bluetoothilla. Flow on integroitu Logitechin Options-ohjelmiston uusimpaan versioon ja se toimii sekä PC- että Mac-tietokoneiden kanssa (Win 7, MacOS X 10.10 tai uudempi).

Logitech MX Master 2S ja Logitech MX Anywhere 2S tulevat myyntiin kesäkuussa 129 ja 99 euron verolliseen suositushintaan.

This site uses XenWord.
;