Tuttu luottovuotaja Steve ’OnLeaks’ Hemmerstoffer julkaisi aiemmin ensimmäiset renderöinnit OnePlussan tulevasta taittuvanäyttöisestä OnePlus V Fold -puhelimesta. Nyt sama ehtymätön vuotolähde on kertonnut oleellisimpia yksityiskohtia puhelimen teknisistä ominaisuuksista.

OnePlus V Foldin sydämenä tulee sykkimään vähemmän yllättäen Qualcommin lippulaivajärjestelmäpiiri Snapdragon 8 Gen 2. Järjestelmäpiirin pariksi on löydetty vuodon mukaan 16 Gt muistia ja 256 Gt tallennustilaa.

Puhelimen etunäyttö on kooltaan 6,3-tuumainen ja avautuva sisänäyttö 7,8-tuumainen. Kummankin näytön kerrotaan perustuvan AMOLED-teknologiaan ja kykenevän 120 hertsin virkistystaajuuteen. Sisänäytön resoluutio on tarkemmin määrittelemätön ”2K” ja ulkonäytön resoluutiosta ei ole tässä vaiheessa tietoa.

Kamerapuolella puhelimen pääsensorin kerrotaan yltävän 48 megapikselin tarkkuuteen ja sen tukena on niin ikään 48 megapikselin ultralaajakulma ja 64 megapikselin telekamera. Kolmoistakakameran muut ominaisuudet ovat vielä epäselviä tässä vaiheessa. Puhelimen etupuolen selfiekameran kerrotaan olevan 32 pikselin sensorilla ja sisäpuolen selfiekameran 20 megapikselin sensorilla. Yhtiö on myös jatkanut yhteistyötä Hasselbladin kanssa mikä näkyy kameroiden brändäyksessä.

OnePlus on saanut sovitettua V Foldiin OnLeaksin mukaan 4800 mAh:n akun, mutta latausnopeus ei vastaa aivan merkin nykyistä lippulaivaa OnePlus 11:tä jääden 67 wattiin.

OnePlus V Fold tullaan julkaisemaan tänä vuonna, mutta tarkempi ajankohta on vielä hämärän peitossa. Huhuissa julkaisua on povattu muun muassa elo- ja syyskuulle.

Lähde: GSMArena