Lukijaäänestys selvittää suomalaisten mieltymyksiä tekniikkaan liittyen ja mitkä valmistajat ovat lukijoidemme suosiossa.

io-tech on Pohjoismaiden edustaja Euroopan laitteistoyhdistyksessä (European Hardware Association), joka koostuu yhdeksästä eurooppalaisesta suuresta riippumattomasta teknologiauutis- ja arvostelusivustosta. EHA valitsee ja palkitsee parhaat kuluneen vuoden aikana julkaistut tekniikkatuotteet sekä toteuttaa kattavan lukijatutkimuksen eurooppalaisten suhtautumisesta ja kulutustottumuksista tekniikkaan liittyen.

”Readers from across Europe will be telling all of the EHA Member Publications which brands they love the most”

Nyt vuorossa on EHA:n vuoden 2022 lukijapalkinnot, jossa selvitetään eurooppalaisten ja suomalaisten kuluttajien mielestä parhaat valmistajat eri tuotekategorioissa. Palkinnot jaetaan äänestyksen voittajille IFA 2022 -messujen yhteydessä 1. syyskuuta Marriot-hotellissa Berliinissä järjestettävässä palkintogaalassa.

Kyselyyn voi osallistua 25. heinäkuuta asti ja osallistuneiden kesken arvotaan voittaja, joka saa valita palkinnoksi GeForce RTX 3080- tai Radeon RX 6800 XT -näytönohjaimen. Voittaja julkaistaan heinäkuun lopulla ja osallistumiseen kysyttävää sähköpostiosoitetta ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin voittajan tavoittamiseen.

Osallistu lukijapalkintojen äänestykseen

Huom! Kaikkiin kohtiin ei tarvitse vastata, jos kyseisestä tuotekategoriasta ei ole kokemusta tai mielipidettä.

Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan!

This site uses XenWord.
;