Tutkimus selvittää vuosittain suomalaisten ja eurooppalaisten suhtautumista ja kulutustottumuksia tekniikkaan liittyen.

io-tech on Pohjoismaiden edustaja Euroopan laitteistoyhdistyksessä (European Hardware Association), joka koostuu yhdeksästä eurooppalaisesta suuresta riippumattomasta teknologiauutis- ja arvostelusivustosta. EHA valitsee ja palkitsee parhaat kuluneen vuoden aikana julkaistut tekniikkatuotteet sekä toteuttaa kattavan lukijatutkimuksen eurooppalaisten suhtautumisesta ja kulutustottumuksista tekniikkaan liittyen.

Nyt vuorossa on vuoden 2024 lukijakysely, jossa selvitetään kuluttajien kiinnostusta ja käyttötottumuksia tietotekniikkaan liittyen. Huom! Kaikkiin kohtiin ei tarvitse vastata, jos kyseisestä tuotekategoriasta ei ole kokemusta tai mielipidettä.

Kysely on yksinkertainen, mutta perusteellinen ja täyttäminen vie yleensä alle viisi minuuttia. Lopuksi voit syöttää sähköpostiosoitteesi arvontaa varten – mutta se ei ole pakollista.

Tänä vuonna, kiitoksena kaikille osallistuneille, yksi onnekas voittaa Acerin Nitro 16 -pelikannettavan, joka on varustettu 16-tuumaisella 165 Hz:n IPS-näytöllä ja sisuksista löytyy AMD:n Ryzen 7 7735HS -prosessori, 32 gigatavua DDR5-muistia, NVIDIAn GeForce RTX 4070 -mobiilinäytönohjain ja teratavun M.2 SSD.

Kyselyyn voi osallistua 3. toukokuuta klo 23:59 asti ja arvonta suoritetaan kaikkien EHA-jäsensivustojen osallistujien kesken. GDPR:n mukaisesti emme kerää tai tallenna henkilötietoja osana tätä kilpailua. Kun voittajaan on otettu yhteyttä ja hänen palkintonsa on vastaanotettu, henkilökohtaiset tiedot poistetaan sähköpostipalvelimiltamme. Tietojasi ei jaeta, kunnioitamme yksityisyyttäsi.

Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan!

This site uses XenWord.
;