Phanteksin uusi Glacier D140 -nesteenjakopaneeli on suunniteltu helpottamaan koviin putkiin perustuvan nestekierron rakentamista. R160C ja R220C ovat puolestaan ulkonäköpäivityksiä aiempiin malleihin kauttaaltaan läpikuultavine kuorineen.

Parhaiten kenties koteloistaan tunnettu Phanteks tarjoaa niiden lisäksi myös virtalähteitä ja erilaisia jäähdytystuotteita. Nyt yhtiö on laajentanut nestejäähdytysvalikoimaansa uudella nesteenjakopaneelilla sekä pumpuin varustetuilla nestesäiliöillä.

Glacier D140 -nesteenjakopaneeli on suunniteltu paitsi funktionaaliseksi, myös näyttäväksi. Se on muotoiltu sopivaksi universaalisti ATX-kokoluokan koteloihin, joissa on takapaneelissa paikka 140 mm:n tuulettimelle. Paneelin kansi on kirkasta pleksiä ja sen takaseinä on viimeistelty peilaavaksi. Koko komeus on luonnollisesti nykystandardien mukaisesti RGB-valaistu.

Nesteenjakopaneelissa on liitännät nesteen sisään- ja ulostuonnille, ilmausliitin sekä prosessori- ja näytönohjainblokkeja ajatellen sijoitetut liitännät. Lisäksi paneelin oikeassa reunassa on seitsemän pitkulaista reikää mahdollistamaan ilmankierron ulos kotelon takaosasta. Liitännöissä käytetään tiivisteinä Viton O-renkaita.

Glacier -sarjan uudet R160C ja R220C eivät ole täysin uusia tuotteita, vaan ne perustuvat aiempiin R160- ja R220-malleihin. Niiden merkittävin uudistus on siirtyminen kauttaaltaan läpikuultavaan pleksiin, kun aiempien versioiden takaseinät olivat mustia. Niihin on sisäänrakennettu luonnollisesti myös RGB-valaistus.

R160C ja R220C ovat kumpikin suunniteltu yhteensopiviksi DCC-pumpun kanssa ja niiden liitännät on varmistettu Viton O-renkailla. R160C:n mitat ovat 80 x 160 x 34 ja R220C:n 80 x 220 x 34 mm ja niiden mukana tulee 120 ja 140 mm:n tuuletinpaikkoihin sopivat sovittimet helppoa kiinnittämistä varten.

Lähteet: Phanteks (1), (2), (3)

This site uses XenWord.
;