Qualcommin seuraavan sukupolven lippulaivajärjestelmäpiirin julkaisu lähestyy vääjämättä. Piirin nimeämisestä on ollut erilaisia huhuja, mutta nyt yhtiö on itse varmistanut koko brändin uusiutuvan tulevan piirin myötä.

Qualcomm tulee jatkossa jättämään oman nimensä enemmän taka-alalle ja keskittymään Snapdragon-brändiin ja -alustoihin. Myös pienelle huomiolle jäänyt tulipallologo tulee jatkossa saamaan lisää aikaa parrasvaloissa. Snapdragon-brändin edustusväreiksi on valittu Midnight, Gunmetal, Nickel, Snapdragon Red ja Gold, mutta yhtiön verkkosivuilta ei käy ilmi värien tarkempia yksityiskohtia.

Nimeämisen osalta osa aiemmista huhuista osoittautui oikeaksi ja jatkossa alustat nimetään Snadpragon X Gen Y -periaatteella, eli esimerkiksi pian julkaistava lippulaivapiiri ja -alusta tulee olemaan Snapdragon 8 Gen 1. Vastaava nimeäminen on ollut käytössä jo joissain muissa tuotekategorioissa ja se on nyt tarkoitus ottaa käyttöön joka kategoriassa.

Yhtiö tulee kertomaan lisää uudistuneesta brändäyksestään ja tuotteistaan Snapdragon Tech Summit -tapahtumassa 30. marraskuuta eli reilun viikon kuluttua.

Lähde: Qualcomm