Razer DeathAdder V2 Pro on ensimmäinen langaton DeathAdder-perheen edustaja ja kantaa ylpeästi sen oitis tunnistettavaa muotokieltä.

Oheislaitteistaan ja tietokoneistaan tunnettu Razer on julkaissut uusia lippulaivatason langattomia oheislaitteita. Yhtiö julkaisi yhdellä kertaa DeathAdder V2 Pro -pelihiiren, Blackwidow V3 Pro -näppäimistön ja BlackShark V2 Pro -headsetin.

DeathAdder V2 Pro

Razerin uusi pelihiiri on oitis tunnistettavissa yli 10 miljoonaa myyneen DeathAdder-perheen jäseneksi langattomuudestaan huolimatta. Ergonomisesti muotoiltu hiiri kytketään tietokoneeseen langattomasti HyperSpeed Wireless -yhteydellä tai Bluetoothilla, mutta hiiri toimii myös hännällisenä Speedflex-kaapelin kera.

DeathAdder V2 Pro on varustettu Razerin 20 000 DPI:n tarkkuuteen yltävällä optisella Focus+-sensorilla ja sen pääkytkimet hyödyntävät yhtiön toisen sukupolven optisia kytkimiä. Langatonta toiminta-aikaa luvataan parhaimmillaan 70 tuntia HyperSpeed Wireless- tai 120 tuntia Bluetooth-tilassa ilman valaistusta. Hiiri tukee latausta sekä Speedflex-kaapelin välityksellä että Razer Mouse Dock Chroma -lataustelakalla.

Uuden DeathAdderin strategiset mitat ovat 61,7 x 42,7 x 127 mm ja 88 grammaa. Sen suositushinta Euroopassa on 149,99 euroa. Yhtiön oma verkkokauppa tarjoaa lisäksi yhdessä ostettavaksi Mouse Dock Chroma -telakkaa hintaan 26 euroa, kun sen normaalihinta on 59,99 euroa.

BlackWidow V3 Pro

Myös uusi pelinäppäimistö noudattaa perheen aiemmista jäsenistä tuttua muotoilua. Näppäimistöön voi valita Razerin omat vihreät tai keltaiset mekaaniset kytkimet läpinäkyvällä paketoinnilla, mikä parantaa Chroma RGB -valaistuksen kirkkautta. Näppäinhatut on kaksoisvalettua (DoubleShot) ABS-muovia. Näppäimistö tukee myös pelaajille oleellista N-key roll-over -ominaisuutta, eli kaikkien näppäinten samanaikaista toimintaa.

BlackWidowista löytyy neljä mediapainiketta, joista yksi toimii samalla digitaalisena säätönuppina. Näppäimistön rungon yläosa on alumiinia ja näppäimistöön kuuluu mukaan irrotettava tekonahkainen rannetuki. Uusi BlackWidow tukee DeathAdderin tapaan Razerin omaa HyperSpeed Wireless -protokollaa, Bluetoothia sekä langallista yhteyttä.

Razer on jostain syystä unohtanut mainita verkkosivuillaan akun keston, mutta sitä voi ladata mukana tulevalla USB Type-C -kaapelilla. Näppäimistön suositushinta Euroopassa on 249,99 euroa.

BlackShark V2 Pro

BlackShark V2 Pro -kuulokkeet tukevat HyperSpeed Wireless -tilaa langattomaan toimintaan sekä USB- ja perinteistä analogista 3,5 mm:n liitäntää langalliseen toimintaan. Ne on varustettu 50 mm:n TriForce Titanium -elementeillä ja irrotettavalla HyperClear -superkardioidimikrofonilla. Kuulokkeiden kupit on reunustettu Flowknit-päällysteisellä Memory Foam -vaahtomuovilla.

BlackShark-kuulokkeet tukevat THX Spatial Audio -profiileita, joiden avulla käyttäjä voi valita oikeaa elämää imitoivan Enviromental Moden ja pelikäyttöön tilatarkkuutta parantavan Competitive Moden välillä. Kuulokkeiden akun luvataan kestävän parhaimmillaan 24 tuntia ja kuulokkeilla on painoa 320 grammaa. Niiden suositushinta Euroopassa on 199,99 euroa.

Lähde: Razer

This site uses XenWord.
;