Razer esitteli ensimmäisen näppäinkytkimensä vuonna 2014. Nykyään kytkinvaihtoehtoja on viisi: mekaaniset vihreä, oranssi ja keltainen, kumikupupohjainen Mecha-membrane sekä vain iPad Prolle suunnitellussa näppäimistössä käytettävä Ultra-low Profile -kytkin. Yhtiön vihreät, oranssit ja keltaiset mekaaniset kytkimet ovat käytännössä Cherry MX -klooneja ja niitä valmistetaan ainakin Kailhin ja Greetechin tehtailla Razerin omistamilla tuotantolinjoilla.

Razer on tuomassa markkinoille vuodenvaihteen tienoilla uuden näppäinkytkimen, joka vaihtaa perinteisen mekaanisen toiminnan optiseen sensoriin. Vaikka Razerin aiemmat mekaaniset peruskytkimet ovat Cherry MX -klooneja, on toistaiseksi violettina kytkimenä tunnettu kytkin kaaviokuvien perusteella yhtiön omaa suunnittelua. Sen toimintaperiaate muistuttaa A4Techin Light Strike LK -kytkimiä, mutta muu rakenne poikkeaa niistä selvästi.

Violetti kytkin tulee Razerin mukaan keskittymään vain perusasioihin, kuten tuntumaan, toimintavarmuuteen ja niin edelleen. Kun perusasiat ovat kunnossa, voi jatkokehittää kytkimiä haluamiinsa kokeellisiin suuntiin, esimerkiksi kohti analogisia näppäimistöjä.

Lähde: Tom’s Hardware