RazerCon 2021 -tapahtumassa esiteltiin Kunai-sarjan tuulettimet, Hanbo-AIO-coolerit ja Katana-virtalähteet sekä PWM-tuuletinohjain.

Hiirivalmistajasta oheislaite- ja tietokonevalmistajaksi laajentanut Razer on levittänyt lonkeroitaan jälleen uusille aloille RazerCon 2021 -tapahtuman yhteydessä. Tällä kertaa uudet aluevaltaukset sijoittuvat kotelon sisäpuolelle esimerkiksi tuuletinten ja virtalähteen muodossa.

Ensimmäiset Razerin uutuuksista ovat Kunai-sarjan tuulettimet, jotka tulevat saataville sekä 120 että 140 mm:n kokoluokissa. Razerin tuulettimet on nestelaakeroituja ja varustettu 18 (120 mm) tai 22 (140 mm) erikseen osoitettavalla LED-valolla, jotka luovat valoa hajoittavan kannen avulla tasaisen valaistuskehän itse tuulettimen ympärille. Minimalistisesti muotoillut tuulettimet ovat PWM-ohjattuja ja voit tutustua niiden tarkempiin ominaisuuksiin niiden tuotesivuilta: Kunai Chroma 120 mm, Kunai Chroma 140 mm. Lisäksi yhtiö tuo saataville PWM-tuuletinkontrollerin maksimissaan kahdeksalle tuulettimelle.

Razer Hanbo on puolestaan yhtiön näkemys AIO-nestecoolerista. Hanbot tulevat saataville 240 ja 360 mm:n versioina ja ne hyödyntävät Kunai-sarjan 120 mm:n tuulettimia. Valitettavasti yhtiön verkkosivut eivät paljasta AIO:n todellista valmistajaa, mutta näkyvillä olevien elementtien perusteella on mahdollista, että myös Hanbo luottaa Asetekin pumppublokkiin.

Virtalähdemarkkinoille Razer lähtee Katanaksi ristityllä mallistollaan. Toistaiseksi virtalähteiden yksityiskohdat ovat Hanbon tapaan edelleen hämärän peitossa, mutta niitä tulee saataville 750-1200 watin kapasiteeteissa 80+ Platinum -sertifioituina. Lisäksi luvassa on 1600 watin 80+ Titanium -sertifioitu lippulaivamalli.

Razerin uutuustuulettimet tulevat välittömästi myyntiin Yhdysvalloissa, mutta niiden pitäisi löytyä vielä kuluvan vuoden puolella myös muualta maailmasta. Razer Kunai-sarjan tuulettimet on hinnoiteltu yksittäin 120 mm:n koossa 49,99 euroon ja 140 mm:n koossa 54,99 euroon. Kolmen tuulettimen paketeissa hinnat ovat 139,99 ja 159,99 euroa. PWM-tuuletinohjaimen hinta on puolestaan 54,99 euroa.

Muita uutuuksia joudutaan odottamaan markkinoille hieman pidempään. AIO-cooleri Razer Hanbojen pitäisi saapua markkinoille marraskuussa ja Katana-virtalähteiden vuoden 2022 alkumetreillä. Niiden hinnoittelu paljastetaan vasta myöhemmin.

Lähde: Razer

This site uses XenWord.
;