Koko maton pinnan kattava 15 alueen RGB-valaistus varmistaa, ettei pelaaja voi syyttää ohilaukauksistaan ainakaan hiirimattoa.

Hiirimattojen markkinat eivät kehity turhan nopeassa tahdissa, vaikka viime vuosina markkinoille onkin saatu uusia innovaatioita paitsi RGB-valaistujen mattojen, myös hiirtä pelatessa lataavien mattojen muodossa. Kaikkien pelaajien ikiomana lifestylebrändinä itsensä näkevä Razer on päättänyt, että nyt markkinat ovat kypsiä toisen sukupolven RGB-valaistuille pelihiirimatoille.

Razer Firefly V2 Pro -hiirimatossa RGB-valaistus ei rajoitu tylsästi esimerkiksi sen reunoille, vaan koko maton pinta on RGB-valaistusalueiden peitossa. valaistuksen salaisuus löytyy maton ylälaidan rakenteesta, joka kätkee sisälleen 15 erikseen osoitettavaa LED-valoa. Hiiren pohjalta löytyy liukuestepinnoite, sen päältä lasi- tai pleksikerros ja lopulta joukon päällimmäisenä on huurettu ja mikroteksturoitu pinta, joka viimeistelee valaistuksen näyttävyyden. Valitettavasti verkkosivuilta ei selviä, onko kyse lasista vai pleksistä.

Hiirimaton takaosan rakennetta on hyödynnetty paitsi LED-valoille, myös irrotettavalla USB-C-virtakaapelilla sekä USB 2.0 -nopeutta tukevalla USB-läpivientiportilla. Yhtiön mukaan sen käyttö esimerkiksi langattoman hiiren lähettimelle on omiaan minimoimaan häiriöt signaalissa, kun se joutuu kulkemaan lyhyemmän matkaa ja vähempien rakenteiden läpi.

Razer Firefly V2 Pron strategiset mitat ovat 278 x 360 x 4,6 mm ja se tulee saataville sekä mustana että valkoisena varianttina. Se on saatavilla välittömästi ja hinnoiteltu yhtiön omassa verkkokaupassa 109,99 euroon.

Lähde: Razer, Firefly V2 Pro

This site uses XenWord.
;