Turtle Beachin talliin kuuluva Roccat on julkaissut uuden langattoman Burst Pro Air -pelihiiren. Hiiri pyrkii erottumaan massasta näyttävän valaistuksen ja symmetrisen rakenteen kautta.

Roccat Burst Pro Air ei ole markkinoiden kevein langaton pelihiiri, mutta kevyimpään päähän se mahtuu 81 gramman painoillaan. Hiiri on muotoiltu yksinkertaisen symmetrisesti, mutta peukalopainikkeet löytyy vain oikeakätistä käyttöä ajatellen vasemmalta kyljeltä. Näyttävä valaistus paljastaa hiiren sileän Bionic Shell -pinnan alla piilevän hunajakennorakenteen.

Burst Pro Airin silmänä toimii yhtiön oma, PixArtin PAW3370-sensoriin perustuva Owl-Eye 19K. 19 000 DPI:n tarkkuuteen yltävän sensorin luvataan pysyvän kyydissä 400 tuuman sekuntinopeuteen ja 50 g:n kiihtyvyyksiin asti sekä tukevan säädettävää nostokorkeutta. Hiiren pääpainikkeissa on käytössä yhtiön omat optiset Titan Switch Optical -kytkimet, joille luvataan 100 miljoonan klikkauksen elinikä.

Hiiri tukee NVIDIAn Reflex Analyzer -toimintoa joissain G-Sync-näytöissä. Hiiren langattomat yhteydet on toteutettu oletuksena Roccatin Stellar Wireless -teknologialla, joka toimii 2,4 GHz:n taajuusalueella, mutta myös Bluetooth 5.2 on tuettuna.

Roccat Burst Air Pron strategiset mitat ovat 120 x 38 x 58 mm ja 81 grammaa. Akun luvataan kestävän parhaimmillaan 100 tuntia yhtäjaksoista pelaamista kerralla ja USB-C-liittimen kautta hiireen saa ladattua kymmenessä minuutissa 5 tuntia peliaikaa. Hiiren hinta on yhtiön omassa Euroopan verkkokaupassa 99,99 euroa ja se on ennakkotilattavissa välittömästi. Hiirten toimitukset ja myynti jälleenmyyjillä aloitetaan 26. huhtikuuta.

Lähde: Lehdistötiedote