Roccatin uutuuksissa hyödynnetään monista muista uutuushiiristä tuttua hunajakennorakennetta, mutta umpinaisin kuorin.

Nykyisin Turtle Beachin talliin kuuluva Roccat on julkaissut uuden Burst-pelihiirisarjan. Uudet pelihiiret noudattelevat markkinoiden tuoreimpia trendejä muun muassa keveyden suhteen.

Burst-sarjan hiirissä on haettu keveyttä monista muista hiiristä tutulla hunajakennorakenteella, mutta kilpailijoistaan poiketen Roccat on jättänyt ohuen kerroksen muovia myös rakenteen päälle, sillä yhtiön mukaan reiät olisivat pöly- ja likamagneetteja. Sekä Burst Core että Burst Pro käyttävät samaa symmetristä muotoilua, mutta Pro-mallissa hunajakennorakenne hohtaa RGB-valaistuksen ansiosta kuoren läpi. Core-mallissa RGB-valaistus rajoittuu hiiren rullaan.

Roccat käyttää hiirissä omia optisia Titan-kytkimiään, jotka ovat tekniikkansa kautta luonnollisesti mekaanisia kytkimiä nopeampia. Kytkinten luvataan kestävän käytössä peräti 100 miljoonaa klikkausta. Pääpainikkeiden lisäksi hiiressä on kaksi peukalopainiketetta, rulla sekä DPI-painike. Molempien mallien pohjasta löytyy suurikokoiset PTFE-tassut, mutta Pro-mallissa ne on viety astetta pidemmälle kuumamuokkaamalla tassut optimikitkakertoimen löytämiseksi.

Burst Core ja Burst Pro eroavat toisistaan käytännössä vain RGB-valaistuksen sekä sensorin osalta. Core-mallissa käytetään PixArtin optista PMW3331-sensoria, jolle luvataan maksimissaan 8500 DPI:n tarkkuus, 35G:n kiihtyvyys ja 300 tuuman sekuntinopeus. Pro-mallissa on sen sijasta käytössä PixArtin PMW3389 -sensoriin perustuva Roccat Owl-Eye Optical -sensori. Se yltää maksimissaan 16 000 DPI:n tarkkuuteen, 50G:n kiihtyvyyteen ja 400 tuuman sekuntinopeuteen. Lisäksi Pro-mallissa on mahdollista kustomoida hiiren nostokorkeutta.

Roccat Burst -sarjan hiirten strategiset mitat ovat 38,7 x 58 x 120 mm (korkeus x leveys x pituus) ja 68 grammaa. Hiiren Pro-versiossa käytetään yhtiön omaa Phantomflex-kaapelia, jonka kehutaan olevan erittäin kevyt, venyvä ja taipuva, kun perusmallissa on tyytyminen tavanomaiseen kaapeliin. Burst Pron suositushinta on 59,99 euroa ja sen pitäisi tulla saataville välittömästi. Burst Core tulee saataville marraskuun puolivälissä 29,99 euron suositushintaan.

Lähde: Roccat (1), (2)

This site uses XenWord.
;