Päivitys tuo mukanaan myös One UI -käyttöliittymän uusimman version.

Samsung on aloittanut tänään Android 10 -päivitysten jakelun Galaxy S10 -malliston puhelimilleen Suomessa. Päivitykset ovat alkaneet Galaxy S10+-, Galaxy S10- ja Galaxy S10e -malleille. 5G-malli saa päivityksen myöhemmin, sillä 5G-yhteydet vaativat pidemmän testausprosessin operaattoreiden kanssa.

io-tech asensi onnistuneesti noin kahden gigatavun kokoisen OTA-päivityksen sekä Galaxy S10+- että Galaxy S10e-puhelimiin. Myös useat io-techin lukijat ovat raportoineet saaneensa päivityksen puhelimeensa. Päivitys sisältää Android 10 -käyttöjärjestelmäversion ohella myös uuden One UI 2 -käyttöliittymäpäivityksen. Mukana tulee lisäksi uunituoreet Googlen joulukuun tietoturvakorjaukset.

Samsungin mukaan One UI 2:ssa on keskitytty aiemman version tapaan käytettävyyteen ja oleellisten asioiden tuomiseen sormenpään ulottuville. Käytännössä visuaaliset uudistukset ovat ensituntumiemme perusteella hyvin pieniä ja eroja on hankala löydää edes rinnatusten One UI 1.5:llä varustetun Note10+:n kanssa vertailtaessa. Uusia ominaisuuksia ovat mm. iPhone-tyyppiset navigointipyyhkäisyeleet, visuaalisesti uudistettu kamerasovellus, uudistettu Digitaalinen hyvinvointi -ominaisuus sekä pienennetyt pop-up-ilmoituslaatikot, jotta ne häiritsevät vähemmän koko ruudun sisältöä katseltaessa.

This site uses XenWord.
;