Samsungin raportoidaan aloittaneen virallisen Android 7.0 Nougat -päivityksen syöttämisen Galaxy S7- ja Galaxy S7 edge -puhelimilleen.

Toisin kuin aiemmin on uutisoitu, päivitys ei perustu uusimpaan Android 7.1.1 -versioon, mutta sisältää siitä huolimatta tammikuun turvallisuuspäivitykset. SamMobile-sivuston mukaan päivitykset ovat alkaneet ensimmäisenä Samsungin beeta-ohjelmaan osallistuneille käyttäjille. Kyseinen beetatestausmahdollisuus ei ole ollut tarjolla suomalaisille käyttäjille. Päivitysten odotetaan alkavan lähipäivinä myös muille käyttäjille ympäri maailman. Jakelu tapahtuu todennäköisesti portautetusti, joten maltti on valttia.

Android Nougatin vakio-ominaisuuksiin kuuluvien aiempaa monipuolisemman ilmoitusvalikon, uudistetun asetusvalikon sekä jaetun näkymän moniajon lisäksi päivitys sisältää myös monia Samsungin omia uudistuksia, kuten uuden käyttöliittymän, videonparannustoiminnon, uudistetun laitehallintasovelluksen ja siihen liittyvän edge-paneelin, sinisen valon suodattimen sekä taustasovellusten ”nukuttamismahdollisuuden”.

Lähde & kuvat: SamMobile

This site uses XenWord.
;