Suurimmat muutokset löytyvät molempien mallien kameraosastolta.

Samsung on julkistanut tänään uudet parannellut versiot helmikuussa MWC:ssä julkaistuista A30- ja A50-älypuhelmista, joista jälkimmäinen on testattu myös io-techissä.

A50s:n uudistuksia ovat geometrisella kuvioinnilla koristeltu takakuori uusilla värivaihtoehdoilla sekä etu- ja takakamera. Etukameran resoluutio on päivitetty 25:stä 32 megapikseliin. Kolmoistakakameran pääkamera on puolestaan vaihdettu yrityksen 48 megapikselin sensoriin f2.0-aukkosuhteen objektiivilla ja se tukee nyt myös 4K-videokuvausta. Kaksi muuta takakameraa ovat pysyneet samana. Muilta ominaisuuksiltaan A50s on identtinen A50:n kanssa.

A30s:n uudistuksia ovat puolestaan sisarmallista tuttu geometrisin kuvioin koristeltu takakuori, päivitetty järjestelmäpiiri, uudistetut takakamerat sekä muutettu sormenjälkitunnistimen toteutus. Aiempi Exynos 7885 -piiri on korvattu uudemmalla Exynos 7904 -piirillä, jonka uudistukset ovat käytännössä minimaalisia. Takana 16 megapikselin pääkamera on korvattu 25 megapikselin sensorilla ja f1.7-aukkosuhteen objektiivilla. Lisäksi kameravalikoimaa on laajennettu kolmeen 8 megapikselin ultralaajakulmakameralla. Sormenjälkitunnistin on puolestaan poistettu takakuoresta ja siirretty AMOLED-näyttöpaneelin alle. Valitettavasti näytön tarkkuus on pudotettu Full HD -tasolta 720 x 1560 pikseliin.

A30s:n ja A50s:n hinnasta ja saatavuudesta ei ole toistaiseksi tietoa, mutta valmistaja ilmoittaa niistä todennäköisesti myöhemmin paikallisesti. Vertailun vuoksi A50:n suositushinta oli julkaisuhetkellä 379 euroa.

Lähde: Samsung

This site uses XenWord.
;