Galaxy Unpacked -tilaisuudessa tullaan julkaisemaan tehokkain Galaxy-malli tähän asti, minkä oletetaan yleisesti viittaavan uusiin Galaxy Book -perheen kannettaviin.

Applen lisäksi myös Samsung on pitämässä vielä kuluvan kuun aikana oman julkaisutapahtumansa. Galaxy Unpacked 2021 -tapahtuma pidetään 28. huhtikuuta ja se tullaan lähettämään livenä netissä.


AOC-jalusta

Samsungin kutsussa kiusoitellaan kaikkein tehokkaimmalla Galaxy-laitteella, mutta mitään tarkempia vihjeitä sen luonteesta ei ole tarjolla. Spekulaatioissa ovat olleet voimakkaimmin esillä uudet Galaxy Book -kannettavat ja luotettavista vuodoistaan tutun Evan Blassin mukaan kyseessä saattaisi olla nimenomaan Galaxy Book Pro -sarja.

Joissain spekulaatioissa on mainittu myös mahdolliset uudet Galaxy Fold -sarjan mallit, mutta useimmat lähteet ovat tyrmänneet idean uusista puhelinmalleista. Myös uusia taulutietokoneita on ehditty arvuuttelemaan, mutta ne ovat kenties jopa uusia Fold-malleja epätodennäköisempi päivityskohde tässä vaiheessa vuotta.

Lähde: Samsung

This site uses XenWord.
;