Uuden nimen taakse piiloutuu vanha tuttu Galaxy Watch4 parin sukupolven takaa, joten varsinaisia yllätyksiä pöytään ei ensimmäsen Fan Editionin myötä olla saamassa.

Samsung on julkistanut uuden lisäyksen Galaxy Watch -sarjaan. Puhelimista startannut ”Fan Edition” -liike astuu nyt myös kellopuolelle Galaxy Watch FE:n muodossa.

Galaxy Watch FE on suunniteltu Samsungin mukaan tuomaan sen muista kelloista tutut kehittyneet hyvinvointikokemukset entistä laajemmalle yleisölle. Yhtiön mukaan kellossa yhdistyy Watch-älykellosarjan suorituskyky ja tyylikäs sekä kestävä muotoilu ja se on oiva valinta niille, jotka vasta ovat aloittamassa matkaansa kohti parempaa hyvinvointia.

Korupuheet maalaavat kuvan jostain uudesta, mutta todellisuudessa kyse on Galaxy Watch4:n uudelleenjulkaisusta, joskin pelkän 40 mm:n mallin voimin. Kellosta löytyy tutut 396×396-resoluution SuperAMOLED-näyttö, Exynos W920 -järjestelmäpiiri sekä 1,5 Gt muistia, 16 Gt tallennustilaa ja 247 mAh:n akku. Käyttöjärjestelmänä kellossa toimii Wear OS Samsungin One UI 5 Watch -käyttöliittymällä. Strategiset mitat kellolle ovat 39,3 x 40,4 x 9,3 mm ja 26,6 grammaa.

Galaxy Watch FE:n ominaisuuslistaan kuuluvat IP68-suojaus pölyä ja vettä vastaan, 5ATM-luokitus sukeltelijoille ja MIL-STD-810H -sertifikaatti kestävyydestä. Yhteyksiä pidetään BT 5.3:n ja Wi-Fi:n välityksellä ja mukana tulevat myös NFC-tuki, GPS/Glonass/Beidou/Galileo-tuki, Samsungin oma BioActive-sensori ynnä joukko perinteisiä sensoreita gyroskoopista geomagneettiseen sensoriin.

Samsung Galaxy Watch FE tulee myyntiin Suomessa 17. kesäkuuta mustana, hopeisena ja ruusukultaisena. Kellon suositushinta on 219 euroa.

Lähde: Sähköpostitiedote

This site uses XenWord.
;