Samsungin uusi C27RG50 tukee Samsungille tuttuun tapaan Adaptive-sync/FreeSync-teknologiaa ja on samalla yhtiön ensimmäinen G-Sync Compatible -hyväksytty näyttö.

Samsung on julkistanut E3-messuilla maailman ensimmäisen kaarevan VA-paneelia hyödyntävän 240 hertsin virkistystaajuuteen yltävän pelinäytön. Samsungin uusi C27RG50 on samalla ensimmäinen yhtiön näyttö, josta löytyy NVIDIAn G-Sync-logo.

C27RG50 on nimensä mukaisesti 27-tuumainen näyttö ja se on varustettu maailman ensimmäisellä kaarevalla (1500R) 240 hertsin VA-paneelilla. Kompromisseilta ei ole kuitenkaan säästytty, sillä paneeli kykenee vain 27-tuumaiselle näytölle nykypäivänä varsin vaatimattomaan 1920×1080-resoluutioon. Paneelille luvataan 4 millisekunnin GtG-vasteaika, 3000:1 tyypillinen kontrastisuhde ja 300 nitin kirkkaus.

Näyttö on Samsungin ensimmäisen G-Sync-logon saanut näyttö, mutta G-Sync-moduulia näytöstä ei löydy. Sen sijasta käytössä on VESA:n Adaptive-sync-teknologiaa (FreeSync) tukeva skaalain ja Samsung on erikseen hyväksyttänyt näyttönsä NVIDIAn G-Sync Compatible -ohjelman kautta. Näytöstä löytyy yksi DisplayPort- ja kaksi HDMI-liitäntää sekä kuulokeliitäntä, mutta USB-hubia ei ole otettu mukaan.

Samsungin mukaan näyttö tulee saataville vuoden kolmannen neljänneksen aikana. Näytön verottoman suositushinnan kerrotaan olevan alle 400 dollaria.

Lähde: Samsung

This site uses XenWord.
;