Samsungin tavoite on kunnianhimoinen, sillä yhtiön mobiilijohtaja Koh Dong-jinin mukaan yhtiöllä on vielä ongelmia selätettäviksi ennen kuin puhelin voisi olla julkaisukelpoinen.

Taittuvanäyttöisiä puhelimia on esitelty jo hyvän aikaa erilaisilla messuilla ja tulevaisuuden visioissa. Samsung esitteli ensimmäistä omaa prototyyppiään jo vuonna 2013, jonka jälkeen se ja kilpailijat ovat saaneet esille jo useita erilaisia ja eri tyyppisiä prototyyppejä.

Samsungin Dong-jinin mukaan Samsungin tämän hetkisten suunnitelmien mukaan taittuvanäyttöiset puhelimet saadaan markkinoille ensi vuonna. Matkalla on vielä joitain ongelmia selvitettävänä, joten täysin kiveen hakatusta aikataulusta ei voida kuitenkaan puhua. Kun puhelin julkaistaan, se tulee Dong-jinin lehdistölle paljastamista aikatauluista kertoneen Bloombergin mukaan kuulumaan Galaxy Note -sarjaan.

Tällä hetkellä voi vain arvailla, minkälainen Samsungin tuleva taittuvanäyttöinen puhelin tulee olemaan. Potentiaalisia ehdokkaita ovat ainakin ranteen ympärille taipuva malli, pienempään kokoon taipuva ”simpukka” tai kirjamaisesti käytännössä taulutietokoneeksi muuttuva malli. Galaxy Note -sarjaan kuuluminen tekisi kenties viimeisestä vaihtoehdoista todennäköisimmän.

Kerro kommenteissa millaista taittuvanäyttöistä puhelinta itse kaipaisit ja uskotko Samsungin aikataulun pitävän?

Lähde: Bloomberg

This site uses XenWord.
;