Samsung tuo takaisinkutsuttuun Note7-puhelimeen perustuvan Note Fan Edition -mallin Koreassa myyntiin ensi perjantaina.

Viime vuoden lopulla takaisinkutsutun Samsung Galaxy Note7:n uudelleenjulkaisusta on puhuttu jo kuukausikaupalla, mutta laite on antanut odottaa itseään. Nyt se on kuitenkin vihdoin julkaistu Koreassa Galaxy Note Fan Edition -nimellä.

Kyse on täysin uusista puhelimista, jotka on kasattu käyttämättömistä Note7 -puhelimista ja niiden komponenteista. Suurimpana erona alkuperäiseen Note7:ään on akku, jonka kapasiteetti on pudotettu Fan Editionissa 3200 mAh:iin. Alkuperäisessä Note7:ssä surullisenkuuluisa akku oli kooltaan 3500 mAh. Samsungin mukaan uusi akku on käynyt läpi saman kahdeksanvaiheisen turvallisuustestauksen, jota se käyttää nykyään myös muissa puhelimissaan.

Ohjelmistopuolelle Samsung on päivittänyt Galaxy S8 -malleista tutun uuden käyttöliittymän, joka sisältää myös mielipiteitä jakavan Bixby-virtuaaliavustajan. Muita eroja alkuperäiseen Note7-puhelimeen ei tiettävästi ole.

Galaxy Note Fan Editionin myynti alkaa Koreassa ensi perjantaina 699 600 wonin, eli noin 535 euron hintaan. Samsung odottaa myyvänsä Koreassa noin 400 000 laitetta. Muiden markkina-alueiden myyntisuunnitelmista päätetään myöhemmin.

Lähde: Samsung (käännös)

This site uses XenWord.
;